Je beleeft het in de Parel van de Kempen, in Eersel...

Op avontuur in het bosrijke buitengebied. Een Bourgondische ontdek-kingstocht door het levendige centrum. Proeven van theater, musea en sprankelende evenementen. En uitgebreid shoppen met altijd een terrasje in de buurt. Je beleeft het allemaal in de Parel van de Kempen, in Eersel.

Eersel is een bruisende gemeente met zo'n 18.500 inwoners, een rijk verenigingsleven en een ambitieuze ondernemersgeest. Beleving, gastvrijheid en Brabantse gemoedelijkheid staan hoog in het vaandel. Niet voor niets is Eersel een van de Acht zaligheden!

Eersel is een plek van genieten. Voor natuurliefhebbers en cultuursnuivers, voor shoppers en culinaire fijnproevers, voor stappers en voor sportievelingen. Dankzij het gezellige centrum, de sfeervolle kerkdorpjes en de unieke omgeving is er in Eersel voor ieder wat wils.

Eersel combineert het nuttige met het aangename. De charme van een gastvrij Kempisch dorp, de gemakken van de moderne stad en de bossen, vennen en heidevelden als adembenemend decor. Je vindt er het beste van twee werelden. Het centrum bruist al voor de dag goed en wel is begonnen... En even verderop wacht de kalmte van de mooiste buitengebieden.